Ancelotti za rođendan dobio poruku od djevojke Realove zvijezde: Kako ga je nazvala?
Foto: Instagram

Danas slavi rođendan

Ancelotti za rođendan dobio poruku od djevojke Realove zvijezde: Kako ga je nazvala?

E. Ganibegović

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti danas proslavlja svoh 63. rođendan. 

Svi članovi Kraljevskog kluba poželjeli su italijanskom stručnjaku sretan rođendan, a najzanimljivija poruka stiže od Mine Bonino.

Mina je supruga Realove zvijezde, Federica Valverdea. 

Argentinka je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj se trener Los Blancosa nalazi s njenim i Federicovim sinom.

Uz spomenutu fotografiju, Bonino je napisala: "Sretan rođendan, djede Carleto!"

Oglasi

"Don Carlo Ancelotti. Sretan rođendan, gospodine Ancelotti", glasila je poruka Real Madrida uz prigodan videozapis. 

Kako je Bonino odgovorila Valverdeu pred finale Lige prvaka?

Prije velikog sučeljavanja u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola, fudbalera Real Madrida Federica Valverdea pitali su šta bi dao u zamjenu za trofej Lige prvaka, a njegov je odgovor bio koliko iskren toliko i iznenađujući:

"Dao bih puno stvari zauzvrat. Možda sve osim sina... možda bih dao svoju ženu. Ne, ne, šalim se."

Na izjavu Federica Valverdea nije ostala bez odgovora njegova partnerica, 28-godišnja novinarka Mina Bonino, koja je na Twitteru odgovorila svom suprugu:

"Ne mogu mu suditi. Mijenjala bih ga da River osvoji još jedan Copa Libertadores. Morate žrtvovati prijatelje, sve za 14. ligu", napisala je Mina Bonino.

Inače, Mina Bonino velika je navijačica argentinske momčadi River Platea, koja je četiri puta osvojila Libertadores Cup, posljednji put 2018. godine, ali je često prisutna na utakmicama Real Madrida, kako bi podržala Federica Valverdea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

RuthlessDyni
"Kako ga je nazvala"? Valjda telefonom?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi