Plemići žele novu sjajnu sezonu

Zrinjski otputovao na pripreme, Bašić realizuje transfer, očekuju se pojačanja

Samir Mlaćo
Nogometaši Zrinjskog otputovali su u Sveti Martin na Muri gdje će obaviti pripreme za izazove koji ih očekuju.

Zbog nastupa u Evropi Plemići nisu imali mnogo vremena za odmor nakon briljantne sezone, a šef struke Sergej Jakirović je poveo 27 nogometaša.

Franko Sabljić se priključuje sutra, dok su sa reprezentacijom naše zemlje Hrvoje Barišić i Nemanja Bilbija.

Među putnicima nisu Ivan Bašić koji odlazi u Rusiju, dok je Irfan Hadžić povrijeđen.

Sa Zrinjskim se povezuju i ofanzivac Rudara iz Prijedora Nikola Mandić te mladi Petar Sučić koji će prema svemu sudeći doći na posudbu iz GNK Dinamo.

“U21 reprezentativac Franko Sabljić priključit će se u utorak, Hrvoje Barišić i Nemanja Bilbija su u kadru A reprezentacije, dok na popisu putnika nisu Ivan Bašić i Irfan Hadžić - Bašić zbog realizacije transfera u inozemstvo, a Hadžić zbog ozljede.“, stoji u objavi HŠK Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.