Ozvaničen transfer

Velež predstavio prvo pojačanje u mandatu Amara Osima · Zvanično

Admin Čaušević

Velež je u ponedjeljak počeo s pripremama za novu sezonu.

Na održanoj prozivci među novim licima bio je i dosadašnji fudbaler Radnika, Đorđe Pantelić.

Pantelić je od danas i zvanično fudbaler Rođenih nakon što je osvajač Kupa BiH iz prošle sezone ozvaničnio njegov dolazak.

Ovaj 22-godišnjak je rođen u Brčkom, a među Rođene dolazi iz FK Radnik. Prve korake napravio je u Orašju, a jedan dio karijere proveo je u Srbiji gdje je igrao za FK Inđija i Kabel Novi Sad, kao posuđeni igrač FK Vojvodina, u koju je došao pred kraj omladinskog staža.

U zadnjoj sezoni za FK Radnik upisao je 31 nastup, u kojima je postigao 4 gola, te upisao 9 asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pantelić je u prvom razgovoru za zvaničnu stranicu Veleža kazao da je jedan od razloga njegovog dolaska novi trener te da jedva čeka da zaigra pred kako kaže najboljim navijačima u državi.

Tako je Pantelić postao prvo pojačanje u mandatu Amara Osima, a nema sumnje da će Rođeni i u narednom periodu angažovati neke fudbalere.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.