Klub potvrdio

Mandić potpisao za Zrinjski · Zvanično

Haris Zilić

HŠK Zrinjski je ozvaničio još jedan posao ovo ljeto.

Napadač Nikola Mandića i zvanično je novi člana aktuelnih prvaka Bosne i Hercegovine, a to je mostarski klub potvrdio i na zvaničnim kanalima putem društvenih mreža.

Mandić dolazi iz redova FK Rudar Prijedor, a u BiH nosio je još i dres Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pomenuti fudbale rima 27 godina i karijeru je gradio većinom uhrvatskoj gdje je između ostalih igrao za Osijeki Cibaliju, a interesantan je podatak da ima i 32 nastupa za omladinske reprzenetacije Hrvatske, postigao je i četiri pogotka.

Inače, Mandić je samo jedno u nizu od pojačanja Plemića pošto su ranije stigli Frane Maglica, Mario Ćuze i Filip Brekalo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.