Klub sa Pecare potvrdio

Turković potpisao za NK Široki Brijeg · Zvanično

H. Zilić

Dosta je aktivno u NK Široki Brijeg ove sedmice.

Klub je ozvaničio još jedan potpis.

Dres tima sa Pecare u narednoj sezoni nosit će Petar Turković.

"Petar Turković pojačao konkurenciju na lijevom boku.

Petar Turković novo je pojačanje na lijevom boku u momčadi NK Široki Brijeg. Ugovor s Plavo-bijelima s Pecare potpisao je na godinu dana uz opciju produljenja na još jednu godinu.

Dvadesetpetogodišnji Zagrepčanin prve je nogometne korake napravio u Interu iz Zaprešića, odakle je prešao u juniore Rudeša.

Prošlu je sezonu nastupao za NK Hrvatski dragovoljac u 1. HNL, a prije dolaska u Siget branio je boje hrvatskog drugoligaša Kustošije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranije je nastupao za zagrebačku Dubravu, sinjski Junak, Dugopolje te slovenske drugoligaše Brežice 1919 i Dravu iz Ptuja", stoji u saopštenju NK Široki Brijeg.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.