FOTO: E. Dindić

Dogovorena saradnja

Poznato lice opet u svlačionici Veleža · Saznajemo

Haris Zilić

FK Velež uskoro će dobiti još jedno pojačanje pred novu sezonu.

U svlačionicu Veleža vratit će se iskusni 34-godišnji veznjak Jovan Blagojević koji je prošlu sezonu proveo u ekipi Radnika iz Bijeljine.

Prema saznanjima portala SportSport.ba Sa Blagojevićem je navodno sve dogovoreno i očekuje se da se uskoro priključi saigračima.

Pomenuti fudbaler je u karijeri ranije nosio dres Veleža sa dosta uspjeha u sezoni 2014/2015, nakon čega je prešao u Željezničar.

Pored Veleža i Željezničara imao je i epizode u Turskoj u ekipama Ankaraspora, Altaya i Osmanlispora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije dolaska na bh. teren igrao je u Srbiji za Železničar, Sinđelić, Čukarički, Srem i Šumadiju.

Sigurno da će svojim iskustvom pomoći ekipi Veleža kako u prvenstvu, tako i na evropskoj sceni, a podsjetimo Rođeni u drugom pretkolu UEFA konferencijske lige igraju sa boljim iz meča armenskog Alashkerta i Spartansa sa Malte.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.