Lautaro ostaje po svaku cijenu

Inter spreman odbiti paklenu ponudu iz Engleske

Edmir Škorić

Argentinski napadač ostaje na Giuseppe Meazzi.

Sportitalia tvrdi da italijanski trener Antonio Conte želi ponovo raditi s Lautarom Martinezom i da je Tottenham spremio ponudu Interu od čak 90 miliona eura, ali to neće biti dovoljno jer i igrač i klub nemaju namjeru da se raziđu ovog ljeta.

Lautaro ima 105 miliona eura visinu odštetne klauzule u ugovoru s Interom, a ranije se povezivaao s Barcelonom i Arsenalom.

Međutim, Martinez i njegov agent više puta su izjavili da ne žele napustiti Inter, pogotovo ne nakon potpisivanja novog ugovora u oktobru 2021. koji traje do juna 2026. godine.

Lautaro će ostati bitan faktor u timu Intera iako se očekuju dolasci novih napadača u vidu Paula Dybale i Romelua Lukakua.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.