PSG završava posao od 60 miliona eura!

Igrač će imati platu od 7 miliona

PSG završava posao od 60 miliona eura!

Admin Čaušević

PSG u narednom periodu želi pojačati odbranu i blizu je realizacije sjajnog transfera.

Primarni cilj PSG-a je dovođenje Milana Skriniara, a prema pisanju portala Tuttomercato taj posao će uskoro biti i završen.

Slovački stoper će napustiti Inter te potpisati za pariške Svece u transferu vrijednom najmanje 50 miliona eura.

Inter za jednog od svojih ključnih igrača želi cifru od 70 miliona eura, ali je povremeno počeo spuštati svoje zahtjeve te bi kompletan posao mogao biti završen za iznos od 60 miliona računajući i bonuse.

Skriniar je već ranije pregovarao s Interom oko produženja ugovora koji ističe 2023. godine, odličnom defanzicu se i ne ide iz Milana, ali su Nerazzurri primirani da pordaju nekog od svojih kapitalaca.

Spominju se i detalji ugovora kojeg će Skriniar potpisati s PSG-om. Na Parku prinčeva će ostati najmanje četiri sezone uz godišnju zaradu od 7 miliona.

Poređenja radi Skriniar trenutno u Interu ima platu od 3 milona eura. Duplo bolja ponuda PSG-a bi i na kraju trebala biti ključna za transfer.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pariškom klubu su potrebna osvježenja u ekipi, ali se postavlja pitanje šta će biti sa Sergiom Ramosom u slučaju dolaska Skriniara jer PSG sigurno nema namjeru platiti nekog igrača 60 miliona da bi sjedio na klupi.

Slovak je u Inter stigao prije pet godina kada je Sampdoriji plaćen čak 34 milona eura, s vremenom je izrastao u jednog od najpouzdanijih defanzivaca u Evropi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Skrinjar je sirovina sto se kaze od igraca Nikakvih ukrasa nema kao stoper ,naprotiv on je zivac i slabo loptom igra ,dokaz za to je povlacenje ponude od barselone za koju je trebao potpisati ,zna se da ako ne baratas loptom kako treba i nisi tehnicar nisi ni za barse
0 0
ajdin_sa
Cista laz xD
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi