Napadač se vraća u FK Željezničar, uskoro ozvaničenje saradnje

Beganović pred povratkom na Grbavicu, potvrdila je to i objava Nede Turkovića uz poznati hit

Samir Mlaćo
Na Grbavicu uskoro stiže novo pojačanje.

Dženis Beganović će postati novi – stari FK Željezničar.

Beganović je prema dostupnim informacijama sve dogovorio sa Plavima i sada se vraća na Grbavicu nakon kvalitetne sezone u dresu FK Sloboda.

Ovaj 26-godišnji napadač iz Željezničara je išao na posudbu u NK Metalleghe BSI, a zatim je nastupao u Crnoj Gori u dresu Koma iz Podgorice, te u Češkoj gdje je bio 1. SC Znojmo.

Edis Mulalić ga dobro poznaje, a da je 'posao' završen potvrđuje i objava Nede Turkovića.

Turković je nekadašnji član Željezničara, veliki fan ovog kluba, ali i blizak prijatelj Beganovića.

Na Instagramu je postavio story sa zanimljivom fotografijom i prema svemu sudeći otkrio da se Beganović vraća u napad gdje su Plavi do sada doveli samo Dženana Haračić, prošlosezonskog najboljeg strijelca Prve lige FBiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Turković je objavio fotografiju na kojoj se nalazi on sa Beganovićem i Edisom Mulalićem uz pjesmu “Za dobra stara vremena“, dobro poznati hit Novih fosila.

Sve je čini se završeno i Beganović se vraća tamo gdje se sigurno i najljepše osjeća.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.