Potpisuje trogodišnji ugovor

Vratio se u BiH i potpisuje za Tuzla City: "Svjestan sam šta se očekuje od mene" · Saznajemo

Endin Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja pripremaju se punom parom za početak nove sezone.

Bh. premijerligaš će u novoj sezoni debitovati i na evropskoj sceni, a u klubu su već skoro kompletirali igrački kadar.

Tuzla City je uspio da dogovori novo pojačanje, a riječ je o nekadašnjem igraču Sarajeva, Semiru Smajlagiću, koji se nakon dvije godine vraća ponovo u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Ovaj 23-godišnji napadač je ponikao u Sarajevu, a u našoj zemlji igrao je još za Mladost i Slobodu. Nakon polusezone u uzbekistanskom Nasaf Qarshiju odlučio je da se vrati u našu zemlju.

Smajlagić je sa Tuzla Cityjem dogovorio trogodišnji ugovor koji će sutra potpisati, te će biti zvanično predstavljen, a zatim će se priključiti ekipi na pripremama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljan sam i sretan što dolazim u klub koji će BiH predstavljati u Evropi. Svjestan sam šta se očekuje od mene, još uvijek sam mlad i uvjeren da ću igračkii napredovati te da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano", rekao je Smajlagić za SportSport.ba.

Kao što smo već napisali Smajlagić je ponikao u Sarajevu, a u dosadašnjoj karijeri igrao je za Goricu, Mladost, Slobodu, Astanu, Qyzyljar i Nasaf Qarshi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.