Foto: E. Dindić

Oglasio se na Facebooku

Samo tri riječi bile su dovoljne Beganoviću da izmami osmijeh na lice navijačima Željezničara

Eldar Ganibegović

FK Željezničar danas je i zvanično potvrdio da se Dženis Beganović vratio na Grbavicu.

Radi se o fudbaleru koji je ponikao na Grbavici i nakon nekoliko sezona odlučio je ponovo da se vrati u Željezničar.

Beganović se nakon više od četiri godine vratio u sarajevski klub, te je nakon potpisa ugovora poručio da će dati svoj maksimum u svakoj utakmici u kojoj dobije priliku za nastup.

Ovaj 26-godišnji napadač oglasio se porukom na Facebooku i sa samo tri riječiu uspio je izmamiti osmijehe na lica navijača FK Željezničar.

"Kući je naljepše", poručio je Dženis.

Pored Željezničara Beganović je u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Metalleghe, Kom iz Podgorice, Znojmo, Tuzla City i Slobodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći i da je sa Željezničarom osvojio jedini trofej u seniorskoj karijeri, Kup Bosne i Hercegovine 2018. godine.

Prošle sezone u dresu Slobode odigrao je 35 utakmica u svim takmičenjima, te je uspio zabiti šest golova i dodati dvije asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti