Željezničar i danas predstavio novo pojačanje: Beganović se vratio na Grbavicu

Potpisao ugovor

Željezničar i danas predstavio novo pojačanje: Beganović se vratio na Grbavicu · Zvanično

E. Čaušević

FK Željezničar potvrdio je danas da se Dženis Beganović vratio u sarajevski klub.

Željezničar je nastavio s pojačanjima za novu sezonu, a Plavi su danas predstavili novog igrača.

Radi se o fudbaleru koji je ponikao na Grbavici i nakon nekoliko sezona odlučio je ponovo da se vrati u Željezničar, a naravno riječ je o Dženisu Beganoviću.

Beganović se nakon više od četiri godine vratio u sarajevski klub, te je nakon potpisa ugovora poručio da će dati svoj maksimum u svakoj utakmici u kojoj dobije priliku za nastup.

"Više od četiri godine je prošlo, uvijek se lijepo vratiti na Grbavicu u svoj klub. Očekujem da neće biti povreda, a da ću dati svoj maksimum to je sigurno. Većinu igrača znam, trenirali smo u omladinskom pogonu, s nekima sam igrao ovdje, neće biti problema s upoznavanjem, svi ćemo dati maksimum i svaku ćemo utakmicu ići da koliko je u našoj mogućnosti ostvarimo pobjedu. Zreliji sam, iskusniji, pametniji i sve su to prednosti koje sam stekao u godinama iza sebe. Želim nam da imamo što više slavlja zajedno i da ostanu ovakvi kakvi jesu - najbolji u državi", rekao je Beganović.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfEKr5Pqpny/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Željezničara ovaj 26-godišnji fudbaler u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Metalleghe, Kom iz Podgorice, Znojmo, Tuzla City i Slobodu.

Prošle sezone u dresu Slobode odigrao je 35 utakmica u svim takmičenjima, te je uspio zabiti šest golova i dodati dvije asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

pitariistok
U skolama fudbala pustati igre njegove i govoriti djeci kakav fudbaler ne treba biti
8 12
Lenox
AAAAHAHAHAHAHAHAHAH.... Pojacanje u borbi za opstanak
7 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi