Stiglo je novo pojačanje

Šta se dešava s Interom? Upravo je završeno dovođenje još jednog zvučnog imena!

Admin Čaušević

Dok se čekaju potpisi Paula Dybale i Romelua Lukakua Inter je završio još jedan zvučni transfer.

Na potpis ugovora u Milano stigao je Henrik Mkhitaryan koji je već ranije obavio ljekarske preglede i transfer će uskoro biti ozvaničen.

Iskusni Armenac u redove Nerazzurra stiže besplatno i potpisat će ugovor do 2024. godine što znači da bi na Giuseppe Meazzi trebao ostati naredne dvije sezone.

Ofanzivni veznjak stiže iz Rome nakon avantura u Manchester Unitedu, Arsenalu, Borussiji Dortmund i Shakhtaru.

U dresu Vučice na takmičarskim mečevima je skupio 119 nastupa uz 29 golova i sigurno bi trebao predstavljati pojačanje za Nerazzurre.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uskoro bi novi igrač Intera trebao postati i golman Andre Onana, dok će Lukaku na ljekarske preglede stići sljedeće sedmice.

Kao slobodan igrač u Inter bi trebao stići i Dybala pa se može reći da viceprvak Serije A do sada ima odličan ''mercato''.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.