Neće preuzeti užarenu klupu tima sa Tušnja

Trivunović: Slobodi želim puno sreće, zaslužuju mnogo više

Haris Zilić

Posljednjih dana dosta se govorilo o novom treneru FK Sloboda.

Glavni kandidat bio je Vule Trivunović, međutim pomenuti stručnjak neće preuzeti kormilo tima sa Tušnja, a tu vijest je naš portal jučer nezvanično najavio.

I sam Trivunović nam je danas ptovrdio u izjavi da nema ništa od saradnje sa Slobodom.

"U Slobodi su bili jako korektni u skladu sa svojim mogućnostima, međutim mislim da jednostavno nije pravo vrijeme da preuzmem ekipu", rekao je Tirvunović i dodao:

"Naravno, Slobodi želim puno sreće, prije svega da se stabilizuju, prevaziđu trenutnu situaciju i vrate klub gdje mu je mjesto. Tuzla i Sloboda zaslužuju mnogo više nego što sad pokazuju."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trivunović je dobro poznato ime u bh. fudbalu, te ima iza sebe bogatu igračku karijeru. Kopačke o klin okačio je 2014. godine u dresu Sarajeva.

Još uvijek je neizvjesno ko će voditi Slobodu u novoj sezoni i u kakvom će igračkom kadru Tuzlaci dočekati nove premijerligaške izazove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.