Foto - Screenshot

Edis Mulalić nakon Igmana

"Ne treba se praviti budala, najgore je kad se pravimo budale, ali nećemo više plakati"

Midhat Šljivak

Željezničar je u pripremnom meču odigranom na Grbavici savladao Igman iz Konjica s 2:0.

Plavi su oba pogotka postigli u drugom poluvremenu. Za 1:0 pobrinuo se Hamza Gasal, a konačnih 2:0 postavio je Dženis Beganović.

Trener Željezničara Edis Mulalić je zadovoljan provjerom protiv Igmana i o utakmici je rekao:

"Dobra provjera. Dva različita poluvremena, dvije različite ekipe i provjera je poslužila svrsi. Još smo teški od umora i treninga. U ovoj fazi je normalno da tehnička greška dođe i da kisik ne dolazi gore od umora. Igman je jak i čvrst, poslužila nam je utakmica da vidimo šta možemo", istakao je Mulalić.

Ističe da je Željezničar u potrazi za još jednim krilnim fudbalerom.

"Pokušavamo naći još jedno rješenje na krilu. Dobar igrač nikad nije na odmet. Hvala momcima koji su bili tu. Želimo i mi iskorak napraviti na mjestima gdje nismo bili na nekom nivou u prošloj sezoni. Mislim da više niko neće otići,a kao što sam rekao, tražimo još jednog bočnog napadača za onoliko para koliko možemo ponuditi igračima", rekao je Mulalić i potom je zaključio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nećemo više plakati, radit ćemo. Najgore je kad se pravimo budale. Ne treba se budala praviti, zna se sve, nema tajni, nema ništa i idemo da radimo".

Željezničar će novu sezonu u Premijer ligi otvoriti utakmicom protiv Leotara na Grbavici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.