Iznenađujući transfer: Sa Grbavice na Rujevicu

Veliki talenat ima novi klub

Iznenađujući transfer: Sa Grbavice na Rujevicu

A. Čaušević

Jedan od najtalentovanijih bh. fudbalera ostvario je iznenađujući transfer.

Neriman Kočević, standarni omladinski reprezentativac BiH napušta redove Željezničara i karijeru nastavlja u Rijeci.

Talentovani ofanzivac se od Grbavice oprostio dirljivom porukom uz zahvalnicu svim trenerima, saigračima, ekonomima i ostalim u trofejnom klubu.

"Igrati za ovaj klub bila je privilegija, čast i prije svega velika odgovornost. Želio bih se zahvaliti svim trenerima, igračima, ekonomima, Upravi te navijačima na najljepše četirigodine u mom životu. Volim te najviše i vidimo se ponovo", napisao je Kočević.

Velika nada potpisala ugovor na Grbavici

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaler Rođen 2004. godine će tako svoj fudbalski put nastaviti na Rujevici gdje će sigurno dodatno napredovati s obzirom na uslove koji ga čekaju.

Za prvi tim Željezničara prošle sezone upisao tri nastupa za prvi tim, dok je za juniorsku selekciju Plavih na 21 meču zabio 16 golova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Didier_Drogba
Greška i za klub i za igrača. Ne možeš produžiti ugovor čovjeku od 38 godina a mladog, talentovanog igrača pustiti niz vodu, ne možeš i ne smiješ. Opet mali je prerano napustio, na desetine ih je otišlo i to sa solidnom sezonom/sezonama i nestali su, a on je upisao svega 3 nastupa i tek je napunio 18 godina. Sretno mu bilo, da ga povrede zaobiđu i da se razvije u odličnog fudbalera.
16 1
hzsg
Jedina realna opcija. Klub iz kog dolazi, jedva sastavlja kraj sa krajem, godinama traze generalnog sponzora, pa investitora, pa sad strateskog partnera, ALI NIKOGA NE INTERESUJU, NEMA INTERESANATA. Sta onda ocekivati od omladine, normalno je teziti ka perspektivi. Sretno.
9 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi