Pogledajte gol Beganovića: Nije bilo boljeg načina da se vrati kući

Asistirao, pa pogodio

Pogledajte gol Beganovića: Nije bilo boljeg načina da se vrati kući

Edmir Škorić

Željezničar je danas u prijateljskom susretu pobijedio Igman s 2:0.

Novi premijerligaš je na Grbavici odigrao dobar meč, posebno se to odnosi na prvih 45 minuta, ali je na kraju pobjeda ipak pripala Plavima, koji su imali i podršku s tribina od strane simpatizera i navijača koji rado dođu da isprate duel u Dolini Ćupova, makar to bio i meč prijateljskog karaktera nakon turbulentne sezone.

Bio je ovo posebna dan za Dženisa Beganovića, koji se nakon avanture u Slobodi vratio kući. On je nedavno potpisao, a danas je odigrao sjajan meč. Prvo je asistirao Gasalu u 50. minuti za 1:0, a onda u 72. minuti postigao gol za 2:0.

Publika je pozdravila Beganovića i za gol i za cjelokupnu partiju, a on ponovo pokazao da mu itekako odgovara plava boja i da je ipak ovo klub koji mu je u srcu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Bravo Željo. Odličan teren
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi