Foto: FK Borac

Predragović potpisao

Novo pojačanje u Banja Luku stiglo iz Slobode · Zvanično

Eldar Ganibegović

FK Borac iz Banja Luke predstavio je novo pojačanje

U pitanju je Fedor Predragović koji je tako napustio redove tuzlanske Slobode.

"Dok brojimo "sitno" do evropske premijere u naš klub stiglo je novo igračko pojačanje.

Fedor Predragović, potomak Borčeve omladinske škole, vratio se u svoj matični klub, a ugovor je potpisao do kraja naredne sezone", saopštio je Borac.

"Presretan sam zbog povratka u klub u kojem sam napravio svoje prve fudbalske korake. Ovo je klub koji u meni uvijek budi posebne emocije. Hvala klupskom rukovodstvu na ukazanom povjerenju da ponovo obučem Borčev dres, a na meni je da se odužim igrama na terenu", kaže Predragović.

Fedor je prošao sve mlađe kategorije Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon više od 70 odigranih utakmica u dresu Borca, fudbalski put odveo ga je u Vojvodinu, a potom u Radomlje, Celje, Zvijezdu 09 te tuzlansku Slobodu za koju je nastupao prethodne sezone.

"Upoznat sam s klupskim ambicijama u novoj sezoni. Neke igrače poznajem veoma dobro tako da ću se lako uklopiti u ekipu. Na nama je da dobro radimo i idemo korak po korak", dodaje Fedor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.