Borac sutra počinje s prodajom ulaznica za prvi evropski meč, cijena pristupačna za svačiji džep

Igrat će u Modriči

Borac sutra počinje s prodajom ulaznica za prvi evropski meč, cijena pristupačna za svačiji džep

Edmir Škorić

FK Borac će prvi zvanični meć u novoj sezoni odigrati 7. jula, ali na stadionu u Modriči.

Ekipu Borca čekaju evropski ispiti, a u četvrtak 7. jula odigrat će prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv B36 Toršavna.

Ova utakmica igra se na stadionu "Dr Milan Jelić" u Modriči, a od sutra utorak) počet će prodaja ulaznica.

Iz kluba su istaknuli da je ograničen broj ulaznica, te da je cijena 10 KM. Prodaja će se vršiti u kancelariji marketing službe Borca na Gradskom stadionu svakim radnim danom od 10 do 16 sati.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Borac će revanš s Faranima igrati u Toršavnu 14. jula, dok će eventualnim plasmanom u 2. kolo čekati bolejg iz duela Fole Eš (Luksemburg) i Tre Fiorija (San Marino).

Osim Borca, BiH će u Evropi još predstavljati prvak Zrinjski u Ligi prvaka, te Velež i Tuzla City u Konferencijskoj ligi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edis_91
Haha pa kamo li sreće da vi imate priliku da ugostite takve klubove ko što imaju Željo i Sarajevo.......samo se sjeti prošle godine Linfild(amateri)-Borac 4:0 pa nedo bog da je ko jači došao
2 0
Edis_91
To će im biti i zadnje kolo...taj klub je kanta za nabijanje samo se sramote
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi