Celje i Borac remizirali
FOTO: FK Borac

Pripremna utakmica

Celje i Borac remizirali

H. Zilić

FK Borac nastavio je sa pripremnim utakmicama.

Banjalučani su večeras remizirali s ekipom Celja.

Duel je završen rezultatom 0:0, a oba tim su imala nekoliko izglednih prilika za postizanje gola.

I Borcu, ali i slovenskoj ekipi ovo je bila odlična provjera sredinom priprema za nadolazeću sezonu.

Banjalučane već za deset dana očekuje i prva utakmica prvog pretkola UEFA konferencijske lige protiv B36 Torhsvana sa Farskih Ostrva.

Ako izbace Torshvan, Borac bi u drugom pretkolu igrao sa boljim iz duela Fole Esch iz Luksemburga i Tre Fiorija iz San Marina.

U prvom kolu nove sezone Premijer lige BiH koja počinje sredinom jula bit će domaćini novom premijerligašu ekipi Sloge iz Doboja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
Vicina Prčija
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti