Povratak u Premijer ligu je blizu

Sloboda traži lidera na terenu, hoće li to biti Stojan Vranješ?

Edmir Škorić

Nakon što su danas dogovorili saradnju sa iskusnim napadačem Nikolom Komazecom, u Slobodi su u potrazi za novim pojačanjima.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, u klubu smatraju da im je potreban lider na terenu i čovjek koji će moći da "povuče" ekipu, a želja je da to bude iskusni Vranješ.

Navodno su čelni ljudi tuzlanskog kluba kontaktirali Vranješa, a da li će doći do dogovora bit će poznato u narednih nekoliko dana.

Nekadašnji reprezentativac BiH je posljednji angažman imao u dalekom Bangledešu, ali je od ovog ljeta slobodan igrač. Prethodno je igrao za Borac kojem je donio titulu, a bio je i član Željezničara. U inostranstvu je ostavio traga igrajući u Poljskoj i Rumuniji, a bio je jedno vrijeme i član srbijanske Vojvodine.

Iako se primiče 36. godini, veznjak bi svakako bio premija za mnoge klubove, a na Tušnju se nadaju da će obući njihov dres i da će svojim majstorijama uveseljavati publiku, ali i Slobodi donositi važne bodove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.