Nikola Komazec se nakon osam godina vraća u Premijer ligu BiH

Sve dogovorio sa Slobodom

Nikola Komazec se nakon osam godina vraća u Premijer ligu BiH

E. Čaušević

Bivši napadač Sarajeva, Nikola Komazec, vraća se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Ovaj 34-godišnji napadač prethodnih godina igrao je u Aziji, a proteklu sezonu nastupao je u dresu tajlandskog Ayutthaya Uniteda.

No, Komazec je napustio klub s Tajlanda nakon isteka ugovora i trenutno je slobodan igrač. Međutim, iskusni napadač će svoju karijeru najvjerovatnije nastaviti u dresu tuzlanske Slobode.

Kako smo neslužbeno saznali Komazec je sve dogovorio sa Slobodom i sutra bi trebao potpisati ugovor nakon čega će njegov dolazak na Tušanj biti ozvaničen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Komazec se nakon osam godina vraća u Premijer ligu, a prvi put je srbijanski napadač nastupao za Sarajevo. Tada je u bordo klub stigao na ljeto 2013. godine, ali je napustio Sarajevo samo pola godine kasnije kada je otišao u Južnu Koreju.

Ovaj napadač ponikao je u Hajduku iz Kule, a u svojoj karijeri igrao je za Petrolul, Maribor, Suphanburi, Busan IPark, Haugesund, Pattaya United, Dinamo Batumi, South Chinu, Salam Zgharta, Pegasus, Bhayangkaru, Souther, Kitchee, Kosice i Kasetsart.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

hakim_ziyech22
Taman pomislis da stvari u klubu idu na bolje i onda vidiš ovo. 34 godine, prošle sezone 5 golova dao u drugoj ligi Tajlanda. Možda je bio dobar prije 10 godina, ali on trenutno ne moze biti pojačanje u prvoj ligi federacije, a kamoli za Slobodu. Samo će zauzimati mjesto nekom igraču iz omladinskog pogona. Od toliko domaćih igrača oni njega nadju, bolje da ste ostavili Ramića, ili Hadzica i dali mu jos jednu sansu ili da ste doveli Anesa Mašića koji ide iz Zrinjskog, ili Nargalića ili Mehmedovića iz Tuzla Citya pretpostavljam da će jedan od njih biti višak sljedeće sezone. Ako ništa mladi su momci i imaju prostora za napredak. Pa i onaj Kunić što se spominjao nije loš igrač. Nadam se da griješim ali ovo što ova uprava radi je siguran put ka ispadanju i nadam se da će što prije otići iz kluba.
9 4
Chiesa
Sretno Nikola
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi