Novo pojačanje u Banja Luku stiglo iz Slobode
Foto: FK Borac

Predragović potpisao

Novo pojačanje u Banja Luku stiglo iz Slobode · Zvanično

E. Ganibegović

FK Borac iz Banja Luke predstavio je novo pojačanje

U pitanju je Fedor Predragović koji je tako napustio redove tuzlanske Slobode.

"Dok brojimo "sitno" do evropske premijere u naš klub stiglo je novo igračko pojačanje.

Fedor Predragović, potomak Borčeve omladinske škole, vratio se u svoj matični klub, a ugovor je potpisao do kraja naredne sezone", saopštio je Borac.

"Presretan sam zbog povratka u klub u kojem sam napravio svoje prve fudbalske korake. Ovo je klub koji u meni uvijek budi posebne emocije. Hvala klupskom rukovodstvu na ukazanom povjerenju da ponovo obučem Borčev dres, a na meni je da se odužim igrama na terenu", kaže Predragović.

Fedor je prošao sve mlađe kategorije Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon više od 70 odigranih utakmica u dresu Borca, fudbalski put odveo ga je u Vojvodinu, a potom u Radomlje, Celje, Zvijezdu 09 te tuzlansku Slobodu za koju je nastupao prethodne sezone.

"Upoznat sam s klupskim ambicijama u novoj sezoni. Neke igrače poznajem veoma dobro tako da ću se lako uklopiti u ekipu. Na nama je da dobro radimo i idemo korak po korak", dodaje Fedor.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
Ako je to pojacanje Borca onda bolje da ga ugasite...Ako je to pojacanje.onda angazujte i mene ..ako je to pojacanje a mora neko da urgira da ga se ubaci u klub onda vam je jasno..ako je to pojacanje samo mi nije jasno na kojoj poziciji i umjesto koga ga ovaj Zeljkovic vidi da nam objasni...sta radi ova politika ,sve unisti
2 7
realista1982
Fedor nije pojačanje, za ozbiljan klub...!
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi