Manuel Neuer na odmoru

Velika nogometna zvijezda prošetala New Yorkom, papuče izazvale veliku pozornost

Edmir Škorić

Zvijezde Bayerna nalaze se na odmoru, a svako na svoj način privlači pozornost javnosti i medija.

Dosta Bayernovih nogometaša se nakon osvojene titule u Njemačkoj zaputilo u Sjedinjene Države, dok je dobar dio njih i na Ibizi, koja je jako popularna kod sportista ovog ljeta. Manuel Neuer, 36-godišnji golman Bavaraca, odabrao je odlazak u Sjedinjene Američke Države.

Neuer je prošetao New Yorkom u futurističkim papučama koje je dizajnirala reperska zvijezda Kayne West. Bivši suprug Kim Kardashian je spomenutim sandalama dao ime "Yeezy Slides Pure".

Ubrzo su njemački mediji uočili Neuerov izbor papuča i njegov outfit tokom šetnje američkom metropolom, pa su shodno tome dostavili informacije šta je na svojim nogama nosio jedan od najboljih golmana svijeta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovaj model sandala je rasprodan 2021. godine u vrlo kratkom roku. Nov par takvih koštao je 70 eura, a trenutno ih se može kupiti za oko 180 eura.

Osim Neuera, u sjevernoj Americi se nalaze još Kingsley Coman (26) i Alphonso Davies (21). Ova mlada zvijezda Bayerna trenutno je na odmoru u rodnoj Kanadi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.