Legenda Bayerna ne pušta Salihamidžića na miru: "Bilo bi dobro kada bi nekad nazvao"

Matthaeus se opet oglasio

Legenda Bayerna ne pušta Salihamidžića na miru: "Bilo bi dobro kada bi nekad nazvao"

Edmir Škorić

Legenda Bayerna Lothar Matthaeus nastavlja da kritikuje rukovodstvo njemačkog prvaka, a najviše sportskog direktora Hasana Salihamidžića.

Matthaeus je aktuelni analitičar na njemačkom Skyju, a ponovo je opleo po sportskom direktoru Bavaraca, s kojim već mjesecima vodi verbalni rat putem medija.

Nekadašnji igrač Bayerna često govori negativno o svom bivšem klubu. Doduše, mora se priznati da je imao dosta razloga za to protekle sezone. Iako hvali čelnike kluba i samog Salihamidžića za dovođenje Sadija Manea iz Liverpoola, smatra da je bivši bh. reprezentativac ispao nekorektan.

"Hasan Salihamidžić također zaslužuje pohvale koje je s pravom primio proteklih dana zbog potpisivanja ugovora sa svjetskom zvijezdom kao što je Sadio Mane", napisao je Matthaeus u svojoj kolumni za Sky, ali i dodao sljedeće:

"Još uvijek me nije pozvao telefonom da mi zahvali na iskrenim čestitkama na ovom transferu. Bilo bi mi drago kada bi uskoro ponovo nazvao moj broj".

Potom je objasnio zašto želi da ga Salihamidžić nazove i pokaže zahvalnost.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Kada sam s pravom kritikovao njega i njegovu politiku transfera ili druge odluke posljednjih mjeseci, moj telefon je redovno zvonio", naglasio je Matthaeus, koji smatra da sada ne bi trebalo biti drugačije:

"Ne bi bilo loše zahvaliti se na mojim komplimentima. Bilo bi super da je Hasan podigao slušalicu, a ne samo kad mu se nešto ne čini kako treba", rekao je nekadašnji reprezentativac Njemačke.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi