Foto - Screenshot

Nasilnik brutalno prebijen

Iživljavao se nad ženom na ulici, a zatim je stao automobil: Dugo će se prepričavati sve ostalo

Midhat Šljivak

Nasilje nad ženama često zna proći nekažnjeno od strane nadležnih organa.

Zbog toga se često računi 'čiste' na drugi način i dolazi do žestokih fizičkih sukoba u kojima nasilnici znaju izvući poprilično debeo kraj.

Jedan takav snimak dolazi nam s ulica. Nasilnik se iživljavao nad nesretnom ženom na ulici, šutirao ju je i vukao po asfaltu, ali mu se na kraju sve vratilo.

Iznenada se na ulici zaustavio bijeli automobil. Iz njega su izašla trojica muškaraca te su krenuli da se obračunaju s nasilnikom.

Navodno je riječ o momcima koji treniraju mješovite borilačke vještine u obližnjoj dvorani. Iako se po udarcima baš i ne da naslutiti da su profesionalci, udarci su na kraju bili dovoljni da nasilnika bace na pod.

Završio je na podu sa teškim povredama, a i žrtvi se poprilično osladilo da vrati udarce nasilniku i ona ga je na kraju dovršila.

Ovakve scene nasilja na ulicama su sve češće. Naravno, njima nije mjesto ovdje, ali jednostavno nekad drugo rješenje zaista ne postoji.

Ovom nasilniku se vratilo iživljavanje nad nesretnom ženom i teško da će to ikad više pokušati nakon batina koje je dobio.

MMA momci zaslužuju pohvale za reakciju, ali definitivno su trebali nasilnika privesti licu pravde i pozvati policiju. Ko zna, možda bi bilo prave reakcije ovaj put.