Odlazi u inostranstvo

Dosadašnji fudbaler Veleža dogovorio zanimljiv transfer

Admin Čaušević

Na kraju sezone nekoliko fudbalera Veleža iz generacije koja je osvojila Kup BiH je napustilo Rođene.

Među fudbalerima koji u novoj sezoni neće nositi dres mostarskih Crvenih je i Tarik Isić koji je već pronašao novi angažman.

Isić se odlučio da karijeru nastavi van granica BiH, a naredna stanica u karijeri ovog 27-godišnjaka bit će Albanija.

Naime, visoki štoper je dogovorio sve sa ekipom Kukešija te će u narednim danima postati član ovog tima, potvrđeno je za SportSport.ba.

Kukeši je jako dobro poznat bh. javnosti. Radi se o timu koji je svojevremeno iz kvalifkacija za Europa ligu izbacio Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovo će biti drugi put da Isić odlazi van granica BiH pošto je bivši član Radnika iz Hadžića igrao i za malezijski Perak.

Prošle sezone je za Velež skupio 23 nastupa, a pored Radnika u našoj zemlji je još nastupao za Čapljinu, Olimpik, Radnik iz Bijeljine i Čelik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.