10

Komentari (10)

Dinaridi
Da cemu valja presao bi ili bi vec igrao za Zrinjski.
rodjak
Ma kakav zrinkski
Gr0hot
Dudicev promasaj od igraca. Odigro prve dvije odlicno i onda zasrao sve i jednu koju je igrao. Nazalost pritisak je bio preveliki za igraca njegovog kalibra
Tarik Isic i fudbal to su dva razlicita pojma, ja ne znam koje ovog momka gurao u ovoj vrsti sporta, on je veliki antitalenat. Jedno je sta covek voli, a drugo je sta covjek zna ili je talenat za to, nazalost on voli fudbal ali nije on za to. Vratit ce se Isic ekspresno iz Albanije nazad u Velez, prije ce se vratiti nego sto je otisao.
Mostarac94
Ne moze se vratit kad je slobodan igrac
Pa vratit bilo gdje u BH ce bez ikavih obaveza prema albanskom klubu, mozda FK Kukesi tako pristane, mozda dodje u FK Celik.
Eto dobio sam prijavu na komentar od strane sportsportba u zadnji sat vremena, a zasto? pa zato sto sam bio iskren i rekao istinu o fudbaleru Tariku Isicu, dakle valjao ili ne valjao bilo ko u bilo kojem sportu ne smijes reci istinu, moras ga kovati u zlato kakav god bio, kako ne bi dobio prijavu od sportsportba. Ja ovdje nisam nikoga vrijedjao ni po kojoj osnovi, niti se vulgarno izrazavao, ali eto to ti je sportsportba, daju cesto prijave na komentar a da ni sami ne zanju zasto su ga dali.
Mostarac94
Sretni Tarik, da bude 100 put bolji nego u Velezu
antikomunist
Sretno Tarik.... Dobar si ti momak i dobar si i igrač ali malo ko zna da si naonoj nesretnoj utakmici protiv Elfs irga igrao sa velikim bolovima u ledjima, Fedjaje to znao alte ipak stavio u tim, ispred tdravig Zvonića... Sve najbolje lafe Iz Binježeva!
user1644923168
kukeši se usrećio ko malo ko?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.