Veležu stiglo novo pojačanje, dogovorena i generalka

Rođeni trenirali u Bijelom polju

Veležu stiglo novo pojačanje, dogovorena i generalka

A. Čaušević

Velež u četvrtak ponovo putuje na Kupres gdje će obaviti drugu fazu pripremnog perioda. 

Čini se da je u Veležu u toku kreiranje male kolonije biviših članova FK Željezničar. Sve je počelo imenovanjem Amara Osima za šefa stručnog štaba.

Osim je sa sobom doveo Adina Mulasomanovića i Almira Memića kao pomoćnike, a zatim i Nedima Čovića kao kondicionog trenera.

Za Rođene je u međuvremenu potpisao i Jovan Blagojević dok već neko vrijeme s ekipom trenira i Frane Ikić čiji bi angažman uskoro trebao biti ozvaničen.

Na današnjem treningu održanom u prigradskom naselju Bijelo bolje s ekipom je trenirao i Antonio Pavić koji u Velež stiže kao zamjena za Slavišu Radovića koji otišao u Latviju.

Pavić je također igrao na Grbavici gdje ga je trenirao Osim te je trofejni stručnjak odlično upoznat sa kvalitetama lijevog beka.

Inače, Velež u četvrtak ponovo putuje na Kupres gdje ga početkom sedmice čeka nova prijateljska utakmica i to protiv Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dogovorena je i generalka uoči nove sezone. Velež će gostovati Širokom Brijegu na Pecari, a susret će se igrati vrlo vjerovatno 8. jula.

Podsjećanja radi, Velež novu sezonu počinje gostovanjem Posušju u prvom kolu Premijer lige.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Dobrodošao Antonio
9 1
Salgijica
Ne svidjaju mi se ovi polovni igraci iz zeljeznicara. Steta da upropaste velez a sve su prilike
5 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi