Samo što je došao

Radovića u Latviji odmah gurnuli u vatru

Midhat Šljivak

Donedavni član FK Velež, Slaviša Radović (28), debitovao je danas za latvijski FK Liepaja.

Sjajni lijevi bek stigao je u Latviju prije samo dva dana, ali to nije smetalo treneru domaćeg tima Tamazu Pertiji da ga odmah gurne u vatru.

Radović je u derbiju 20. kola Optibet lige dobio šansu od prve minute protiv Rige. Igrao je 83 minute, a susret je završen rezultatom 0:0.

Treba istaći da je svih 90 minuta za latvijski klub odigrao i još jedan bh. fudbaler. To je Kenan Hreljić koji je također nedavno stigao u ekipu i to iz Igmana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Radović je u nekoliko prethodnih godina važio za najboljeg lijevog beka lige. Igrao je i za Radnik iz Bijeljine, a posljednje dvije sezone proveo je u Veležu.

S Rođenim je osvojio trofej pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.