Dosadašnji fudbaler Veleža dogovorio zanimljiv transfer

Odlazi u inostranstvo

Dosadašnji fudbaler Veleža dogovorio zanimljiv transfer

A. Čaušević

Na kraju sezone nekoliko fudbalera Veleža iz generacije koja je osvojila Kup BiH je napustilo Rođene.

Među fudbalerima koji u novoj sezoni neće nositi dres mostarskih Crvenih je i Tarik Isić koji je već pronašao novi angažman.

Isić se odlučio da karijeru nastavi van granica BiH, a naredna stanica u karijeri ovog 27-godišnjaka bit će Albanija.

Naime, visoki štoper je dogovorio sve sa ekipom Kukešija te će u narednim danima postati član ovog tima, potvrđeno je za SportSport.ba.

Kukeši je jako dobro poznat bh. javnosti. Radi se o timu koji je svojevremeno iz kvalifkacija za Europa ligu izbacio Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovo će biti drugi put da Isić odlazi van granica BiH pošto je bivši član Radnika iz Hadžića igrao i za malezijski Perak.

Prošle sezone je za Velež skupio 23 nastupa, a pored Radnika u našoj zemlji je još nastupao za Čapljinu, Olimpik, Radnik iz Bijeljine i Čelik.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dinaridi
Da cemu valja presao bi ili bi vec igrao za Zrinjski.
3 10
Gr0hot
Dudicev promasaj od igraca. Odigro prve dvije odlicno i onda zasrao sve i jednu koju je igrao. Nazalost pritisak je bio preveliki za igraca njegovog kalibra
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi