Četiri utakmice Veleža do početka sezone, Rođeni već sutra ponovo na terenu

Pripremaju se na Kupresu

Četiri utakmice Veleža do početka sezone, Rođeni već sutra ponovo na terenu

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža otputovali su jučer na Kupres gdje će odratiti drugi dio priprema za novu sezonu.

Rođeni su trenirali na početku priprema u Mostaru, a izabranike Amara Osima sada očekuje dio koji će odraditi na Kupresu.

Velež će do početka nove sezone odigrati još četiri pripremne utakmice, a već su poznati i protivnici protiv kojih će mostarski klub odmjeriti snage.

Ekipa Veleža će novu prijateljsku utakmicu odigrati već sutra na Kupresu kada će im protivnik biti ekipa Varaždina koja je izborila plasman u drugi rang hrvatskog fudbala, te se punom parom sprema za novu sezonu.

Utakmica između Veleža i Varaždina će se igrati od 18 sati, a nakon toga izabranici Amara Osima će odigrati još tri meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novi susret Velež igra 4. jula također na Kupresu protiv Slobode od 18:30, a samo dan kasnije će u Tomislavgradu odigrati meč protiv Igmana iz Konjica sa početkom u 18 sati.

Posljednji pripremni meč Velež će odigrati 8. jula i to će ujedno biti i generalka pred novu sezonu. Protivnik Rođenih će biti Široki Brijeg, a ova utakmica će se igrati na Pecari.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
"protivnik biti ekipa Varaždina koja je izborila plasman u drugi rang hrvatskog fudbala" valjda u prvi rang ahahaha. Sretno Rođeni samo da povreda ne bude
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti