Nova pobjeda Željezničara na pripremama

Mulalić ne krije zadovoljstvo, ali ima jednu kritiku

Admin Čaušević

Željezničar igra vrlo dobro na pripremnom periodu i Edis Mulalić sigurno može biti zadovoljan svojim izabranicima.

Nakon Kolubare Plavi su i drugi susret na Zlatiboru riješili u svoju korist sa sigurnih 3:0 pobijeđen je Rudar iz Pljevalja.

U izjavi poslije utakmice Mulalić je istakao da mu je kao treneru bitno to što igrači pokazuju volju i želju te rade vrlo dobro.

"Utakmica je poslužila svom cilju. Još smo pod opterećenjem, počet ćemo spuštati intezitet i broj treninga", rekao je perspektivni stručnjak.

"Bitno je da igrači hoće, da se vide volja i želja, možda treba da smo mirniji na lopti, imali smo nekih netačnih dodavanja, ali smo sve nadoknađivali fizičkom spremom."
"Čestitam momcima, rade dobro, nastavit ćemo se spremati dalje i to je to", poručio je Mulalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar će na Zlatiboru odigrati još jedan meč. U petak će protivnik biti ekipa Mornara, poslije čega slijedi povratak u Sarajevo.

Plavi novu sezonu otvaraju na Grbavici kad će u prvom kolu dočekati Leotar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.