Fudbaler Crvene zvezde stiže na Grbavicu?

Mediji u Srbiji špekulišu

Fudbaler Crvene zvezde stiže na Grbavicu?

A. Čaušević

Za FK Željezničar još uvijek nije završen prijelazni rok. 

Fudbaleri Željezničar se već nekoliko dana nalaze na Zlatiboru gdje vrše posljednje pripreme za start nove sezone.

U prvom kolu za nešto manje od dvije sedmice na Grbavici će gostovati Leotar, pa Edis Mulalić ima dovoljno vremena da pripremi ekipu za taj meč.

Za vikend je odigrana i prijateljska utakmica protiv Kolubare uz trijumf sa 2:1 te Mulalić može biti zadovoljan s te strane.

Sigurno je da perspektivni stručnjak očekuje i nova lica u svlačionici u narednom periodu, a među njima bi mogao biti i Danilo Teodorović.

Radi se o 20-godišnjem napadaču Crvene zvezde koji je prošle sezone nastupao za omladinske selekcije Beograđana te je svojim golovima donio titulu prvaka Srbije u juniorskoj selekciji.

Rođeni Banjalučanin je karijeru počeo u banjalučkom Željezničaru, a u Zvezdu je stigao u januaru ove godine kao zamjena za Marka Lazetića koji je tada prešao u Milan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Plavi s Grabavice su već neko vrijeme u potrazi za ofanzivno orijentisanim igračima, a da li će to biti Teodorović saznat ćemo u narednom periodu.

U Željezničar su do sada došli Dženis Beganović, Dženan Haračić, Santos Clasirmario te Stjepan Vego.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kondor11
Hahaha ja pojacanja hahahhahah
7 13
elvir_86
DA VALJA , OSTAO BI U CRVENOJ ZVEZDI !!!
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi