Bez prave prilike u dresu Kraljeva

Real Madrid gubi velikog talenta: Nema više strpljenja, stigla je i ponuda sa sjevera

Haris Zilić

Mladi islandski napadač Andri Gudjohnsen, inače sin legendarnog Ejdura Gudjohnsena uskoro bi mgao u novi klub.

Mlađi Gudjohnsen je član Real Madrida, ali igra za njihov drugi tim.

Iako ima 20 godina još uvijek nije dobio priliku da zaigra za prvi tim i čini se da je donio odluku da napusti Madriđane.

IFK Norkkoping blizu je angažovana Gudjohnsena koji je prije tri godine bio jedan od najvećih talenata, ali i najboljih evropskih fudbalera u kadetskom uzrastu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ima već devet upisanih nastupa za reprezentaciju Islanda i dva postignuta gola, a prije toga je i 32 puta oblačio dres omladinskih selekcija Islanda za koje je postigao 14 golova.

Interesantno da je sa Islanda kao maloljetni 16-godišnjak otišao u Espanyol gdje se zadržao manje od godinu dana, onda je stigao poziv Reala, ali kako stvari stoje, Madriđani će izgubiti velikog talenta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.