Čeka se dogovor

Salihamidžić stigao po Bayernovo najveće pojačanje u historiji!

Admin Čaušević

Hasan Salihamidžić ovog ljeta ima pune ruke posla i može se reći da mu odlično ide.

Salihamidžić je na Allianz Arenu doveo Sadia Manea iz Liverpoola te Ryana Gravenbercha i Nouassaira Mazraouija iz Ajaxa, ali najveće pojačanje se tek finalizira.

Sportski direktor Bayerna je u ponedjeljak doputova u Torino kako bi završio transfer Matthijsa De Ligta koji će postati najskuplje pojačanje u historiji njemačkog kluba.

Italijanski novinari su uspjeli snimiti Salihamidžićev dolazak u Torino i čak su ga pitali da li će sve danas biti gotovo.

"Vidjet ćemo'', kratko i diplomatski je odgovorio popularni Braco koji je zatim sjeo u automobil i zaputio se na pregovore.

Inače, De Ligt se u nedjelju priključio pripremama Juventusa, ali teško je vjerovati da će u novoj sezoni nositi dres Stare dame.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kada je prije nekoliko sedmica putovao u Englesku Salihamidžić se nije vratio praznih ruku pošto je uspio dovesti Manea.

Prema posljednjim informacijama Bayern će nizozemskog štopera platiti 90 miliona eura računajući i bonuse što će biti najskuplji transfer Bavaraca ikada.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.