Već u subotu igraju prvo kolo

Igman 'pronašao' domaći teren kod bivšeg premijerligaša

Samir Mlaćo, foto: Dino Kurbegović
Premijer lige se vraća u Doboj Kakanj, no domaćin neće biti nekadašnji premijerligaš FK Mladost.

Svoje susrete Premijer lige u Doboju kod Kaknja igrat će novi premijerligaš FK Igman Konjic.

To je već potvrđeno iz redova federalnog prvoligaša.

Igman će tako već u subotu ugostiti NK Široki Brijeg.

“Obavještavamo javnost da su FK Mladost i FK Igman postigli sporazum o korištenju stadiona FK Mladost kao privremenog domaćeg stadiona na kojem će FK Igman igrati svoje domaće utakmice u okviru Mtel Premijer lige BiH. Obzirom da na stadionu u Konjicu traju radovi na adaptaciji, FK Igman će igrati u Doboju dok se ne steknu uslovi za odigravanje utakmica na stadionu u Konjicu.

FK Igman odigrava svoju prvu utakmicu na našem stadionu već u subotu, a gost je NK Široki Brijeg.

Naš Klub želi dobrodošlicu gostima iz Konjica, te ujedno i puno sportske sreće na nastupima u Mtel Premijer ligi BiH na našem stadionu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pozivamo kakanjsku javnost i ljubitelje sporta da podrže FK Igman na njihovom putu u Mtel Premijer ligi BiH“, stoji u objavi FK Mladost Doboj Kakanj.

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.