Pojačanje iz Rudara u prvom meču briljiralo u dresu Stupčanice

Klub iz Olova slavio protiv Mladosti

Pojačanje iz Rudara u prvom meču briljiralo u dresu Stupčanice

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja i Stupčanice iz Olova danas su na stadionu Mladosti odigrali prijateljski meč u okviru priprema za početak 1.lige FBiH. U zanimljivoj utakmici pobjedu je na kraju slavila ekipa iz Olova rezultatom 1:2.

Mladost će u narednoj sezoni u 1.ligi FBiH ponovo igrati sa domaćim kadrom, pretežno omladincima, koje će s klupe predvoditi trener Almir Hasanović. S druge strane ekipa koju predvodi Faruk Dedić, nakon sjajne sezone u Drugoj ligi FBiH, grupa Centar, te prolaska kroz doigravanje u 1.ligu FBiH, ne žele u višem rangu plesati samo jedno ljeto.

Prvo poluvrijeme završeno je vodstvom gostiju 0:1, a strijelac u 23. minuti bio je Adi Bešić, nogometaš koji je iz Rudara stigao u ekipu Stupčanice.

U drugom dijelu viđen je još bolji nogomet, a domaćini u 48. minuti preko Faruka Piljuga stižu do izjednačenja 1:1. Nakon toga ništa se nije dešavalo do 65. minute, kada nakon dosuđenog kaznenog udarca, svoj drugi gol na današnjem meču, ovaj put s bijele tačke postiže Adi Bešić za konačnih 1:2 za ekipu Stupčanice.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi