Savez potvrdio termine za prvo kolo: U petak prvi meč, zamjena domaćinstva Borca i Sloge
Željezničar želi prvu 'tricu' protiv Leotara na svom stadionu

Dva susreta su odgođena

Savez potvrdio termine za prvo kolo: U petak prvi meč, zamjena domaćinstva Borca i Sloge

S. Mlaćo
Nogometni savez naše zemlje zvanično je potvrdio termine za 1. kolo nove sezone Premijer lige naše zemlje.

Tako će novu sezonu u petak od 17:30 sati otvoriti HŠK Posušje i FK Velež duelom na stadionu Mokri Dolac.

U subotu se igraju dva meča.

Igman od 17 sati u Doboj Kaknju dočekuje NK Široki Brijeg, dok od 21:00 na Grbavici igraju FK Željezničar i FK Leotar Trebinje.

U nedjelju nema utakmica, dok je u ponedjeljak zakazan duel Sloge iz Doboja i Borca.

Prvobitno je Borac bio domaćin, no klubovi su dogovorili zamjenu domaćinstva, pa će Sloga biti zvanično domaćin, no susret će biti odigran u Modriči gdje i Borac planira igrati svoje 'domaće' utakmice zbog radova na terenu stadiona u Banjoj Luci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Taj meč se igra sa početkom u 20:00.

Susreti FK Sarajevo – FK Tuzla City, te FK Sloboda – HŠK Zrinjski su odgođeni na zahtjev Tuzlaka i Mostaraca koji nastupaju u Evropi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krems_krems12
Moze li neko objasniti kako to da ove sezone stadion Mladost DK ispunjava uslove za utakmice Premier lige, a prosle godine nije ispunjavao? Falilo ovo, pa falilo ono, nema svlacionica, nema reflektora. Za godinu dana nista se nije promjenilo na stadionu, ali eto mogu se igrati utakmice Premier lige. Kako, ima li objasnjenje? Je li samo do kriminalnog saveza i arsina protiv F.K. Mladost DK ili je nesto drugo?
7 1
pjanke.sa
Aaaa sad sam skonto zasto su zamijenili domacinstva Borac i Sloga. Da bi mogao Borac da igra kad se napravi stadion u drugom krugu kao domacin na svom stadionu….aaaaa ma bravo za Vicinu prciju.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi