Već je u Mostaru

Zrinjski danas predstavlja veliko pojačanje?

Admin Čaušević

Zrinjski nije uspio izbaciti Sheriff u prvom pretkolu Lige prvaka, ali ispadanje od moldavskog prvaka neće pokolebati Plemiće.

Bh. šampion već za nekoliko dana očekuju novi evropski izazovi pošto svoj evropski izlet nastavlja u drugom pretkolu Konferencijske lige. Rival je prvak Albanije, Tirana.

Do tada će Zrinjski predstaviti veliko pojačanje, riječ je o Karimu Gazzetti koji se već nalazi u Mostaru.

Društvene mreže su odale švicarskog veznjaka da se nalazi u Mostaru i već danas bi se trebalo očekivati potpisivanje ugovora.

Odlaskom Ivana Bašića Zrinjski je izgubio u veznom redu, pa i ne čudi zašto se traži pojačanje u tom dijelu ekipe.

Rupe odlaskom U21 reprezentativca BiH bi trebao popuniti upravo Gazzetta koji je cijelu svoju karijeru proveo u Švicarskoj.

Ovaj 27-godišnjak je je promijenio nekoliko klubova u rodnoj zemlji, a posljednji klub mu je bio drugoligaš Xamax.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije toga igrao je za Stade-Lausanne, Winterthur i Servette gdje je i počeo svoju karijeru.

Podsjećanja radi, prva utakmica 2. pretkola Konferencijske lige između Tirane i Zrinjskog igra se u utorak, a domaćin će biti albanski tim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.