Sjajan potez Željezničara

Iz Tuzla Cityja pokazali kakva poruka ih je dočekala u svlačionici na Grbavici

Endin Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja igraju danas revanš meč 1. pretkola Konferencijske lige protiv Tre Pennea.

Tuzla City je u prvom meču protiv kluba iz San Marina slavio sa 2:0 i očekuje se da bh. premijerligaš danas u revanš utakmici potvrdi plasman u drugo pretkolo ovog takmičenja.

Kao što je već poznato Tuzla City će svoj meč odigrati na stadionu Grbavica, a iz ovog kluba su sve oduševili porukom da će ulaz na ovu utakmicu biti besplatan.

Igrači Tuzla Cityja sinoć su odradili trening na Grbavici i uvjerili se da je travnjak u zaista dobrom stanju pred večerašnji meč.

Također, iz Željezničara su se potrudili da na najbolji način požele dobrodošlicu Tuzla Cityju, a iz tuzlanskog kluba objavili su da ih je u svlačionici dočekala odlična poruka njihovog domaćina.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Dobrodošli na Grbavicu. Sretno u Konferencijskoj ligi", poručili su iz Željezničara igračima Tuzla Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.