Za nadolazeću sezonu

Velež uz sjajan video predstavio nove dresove

Haris Zilić

FK Velež danas kreće u novu sezonu utakmicom prvog kola Premijer lige BiH protiv Posušja na Mokrom Docu.

Mostarce već naredne sedmice očekuje na Grbavici i prva utakmica drugog pretkola UEFA konferencijske lige protiv Spartansa sa Malte.

Velež u novu sezonu ulazi sa novim trenerom, klub je preuzeo Amar Osim, ali također i sa novim dresovima koje je klub zvanično predstavio.

"Novi domaći dres I Rossi per l'eternità

Sezona 2022/2023.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbalski klub Velež Mostar i naš tehnički sponzor No1 - Sportska oprema s ponosom vam predstavljaju novi domaći dres u kojem će naši Rođeni nastupati u takmičarskoj sezoni 2022/2023 – Dres ,,Rossi per l'eternità"

Dres „Rossi per l'eternità“ uskoro možete očekivati i u ponudi našeg Rođeni FanShop-a", stoji u saopštenju FK Velež koji je objavio i promotivni video.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.