Nije mu na kraju uspio plan

Lukavi Dembele pokušao izbjeći sklekove, a onda su Aubameyang i De Jong shvatili šta radi

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama gdje se pripremaju za novu sezonu.

Katalonci su prvo nekoliko dana proveli u Miamiju gdje su odigrali pripremni meč protiv Intera, a jučer su doputovali u Las Vegas gdje ih sutra očekuje utakmica protiv Real Madrida.

Barcelona je ovog ljeta napravila određene promjene u igračkom kadru, a atmosfera čini se odavno nije bila bolja.

To potvrđuje i video s jednog od treninga katalonskog kluba, a u centru pažnje našao se Ousmane Dembele koji je na lukav način pokušao izbjeći vježbe, no na kraju to nije uspio.

Naime, Dembele je bio u ekipi koja je poražena na treningu i morao je s ostalim saigračima da uradi sklekove zbog toga, ali on je pokušao jednostavno da odšeta i "pravi se Englez".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, Pierre-Emeric Aubameyang i Frenkie de Jong su shvatili šta Dembele pokušava i zaustavili su ga u tome, te je Francuz morao da odradi deset sklekova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.