Zbog nastupa Rođenih u Evropi

Odgođen meč Sloboda - Velež koji se trebao igrati narednog vikenda

Endin Čaušević

Fudbaleri Slobode i Veleža trebali su igrati narednog vikenda meč trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sloboda je idućeg vikenda trebala da ugosti Rođene, ali je već sada jasno da će ovaj meč biti odgođen i naknadno će se odrediti novi termin utakmice.

Utakmica Slobode i Veleža odgođena je zbog nastupa mostarskog kluba u Evropi jer Rođene već u četvrtak očekuje meč na Malti protiv Hamruna.

Zbog zgusnutog rasporeda i dalekog puta odlučeno je da je najbolje da se utakmica između Slobode i Veleža odgodi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Hamrun Spartansa i Veleža će se igrati na Victor Tedesco stadionu u četvrtak s početkom u 20 sati.

U prvom meču koji se igrao prije nekoliko dana na Grbavici Rođeni su poraženi sa 1:0. Podsjećamo, u slučaju da Velež dođe do preokreta i prođe dalje u trećem pretkolu Konferencijske lige igrat će protiv boljeg iz dvomeča Levski - PAOK (2:0).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.