Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Šef sudija pjevao 'omiljenom klubu' i izazvao novi skandal

Midhat Šljivak

Na društvenim mrežama pojavio se zanimljiv i kontroverzan snimak šefa sudija u Hrvatskoj Bruna Marića.

Nije poznato kada je ovaj snimak nastao, ali je Marić, koji je prvi čovjek hrvatskih sudija pjevao stihove o zagrebačkom Dinamu.

Pjesma Prljavog kazališta - Marina malo je izmijenjena. Marić je zapjevao 'imala je oči boje vena, boje Dinama'. To je naravno izazvalo velike kontroverze.

U navodima na društvenim mrežama navodi se da je snimak nastao sinoć nakon što je Dinamo savladao Istru u prvenstvu Hrvatske.

Snimak su objavili navijači Hajduka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bruno Marić je i ranije bio u centru pažnje. Često je optuživan da je Dinamov čovjek, a on se maksimalno trudi da to i dokaže.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.