Trener Sarajeva prezadovoljan

Dudić: Bili smo toliko dominantni da nisu mogli izdržati

Edmir Škorić

Sarajevo je večeras u sjajnoj utakmici pobijedilo ekipu Sloge s 4:2 i tako sa šest bodova otvorilo prvenstvo.

Iako je možda pobjeda bila teže izborena nego se očekivalo, ipak je potpuno zaslužena, a u tome su se složila oba trenera.

"Potpuno zaslužena pobjeda. Drago mi je da nismo odustajali od svoje igre. Rekao sam da će Sarajevo igrati napadački i evo ide. Treba biti obaveza da se dođe na Koševo kada se igra subotom i nedjeljom", kazao je Dudić, dodavši:

"Pobjeda upisana, možda teže od očekivanog, a ove golove koje smo primili moramo da poradimo na tome. Možda nekada nećemo moći preokrenuti utakmice, tako da ne smijemo ovo dozvoljavati. Sloga se predstavila u dobrom izdanju. Ipak, bili smo toliko dominanti da nisu mogli izdržati. Čestitke i igračima, a hvala i navijačima za veliku podršku".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O Posušju

"Mi ćemo svaku utakmicu ići na pobjedu. Nikoa nećemo potcijeniti, a ni precijeniti", dodao je Dudić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.