I to je moguće

Saigrač bh. reprezentativaca nije bio na vlastitom vjenčanju: Suprugu Suadu još nije ni upoznao!

Edmir Škorić
Teme:

Mohamed Buya Turay debitovao je u redovima švedskog prvaka Malmea protiv Duddelangea.

Nakon 3:0 pobjede nad Luksemburžanima u prvom meču trećeg pretkola Lige prvaka, Buya Turay je novinarima otkrio kako se oženio, ali je zbog obaveza prema švedskom klubu i spomenute utakmice, morao da propusti vlastito vjenačanje!

"Brat me morao zastupati na mom vjenčanju", rekao je 27-godišnjak novinarima i prosto ih šokirao.

27-godišnjak iz Sierra Leonea uživao je ovog ljeta, napustio je kineski klub i došao u Švedsku. Toliko je bio spreman za Malme da je propustio i vlastito vjenčanje.

Buya Turay je početkom sedmice na Instagramu objavio da se oženio svojom djevojkom Suadom koju je upoznao prošle godine.

"Vjenčali smo se 21. jula u Sierra Leoneu. Ali nisam bio tamo jer me Malme zamolio da dođem ranije. No, na Instagramu su ipak objavljene fotografije s vjenčanja? Kako je to moguće?

"Slikali smo se unaprijed. Dakle, izgleda kao da sam bio tamo, ali nisam. Na samom vjenčanju mijenjao me brat", poručio je Buya Turay.

Zapravo, on Suadu nije ni upoznao otkako mu je postala žena, ali sada će je dovesti sa sobom u Malme.

"Živjet će ovdje sa mnom", kazao je nogometaš koji ima trogodišnju kćer iz prethodne veze.

Medeni mjesec u decembru?

"Da, da, prvo moramo da osvojimo ligu, a onda medeni mjesec", rekao je saigrač bh. reprezentativaca Adija Nalića a i Dennisa Hadžikadunića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.