Izdaju mu neće nikad oprostiti: Vandali oštetili statuu i kuću Zlatana Ibrahimovića
(Foto: EPA)

Više nije poželjan

Izdaju mu neće nikad oprostiti: Vandali oštetili statuu i kuću Zlatana Ibrahimovića

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović izazvao je pravi gnjev navijača Malmea nakon što je odlučio investirati novac u rivalski Hammarby.

Legenda švedskog fudbala kupio je 25 posto dionica ovog kluba, a od strane navijača Malmea je proglašen izdajicom.

Jučer su navijači ovog tima prvo izdali saopštenje u kojem ga se odriču

"Zlatan je izgubio svoje značenje u Malmeu. Misli da ćemo biti sretni zbog onog što je napravio. Nismo. Njegova statua više ništa ne znači jer želi da drugi klub bude bolji od onog koji ga je stvorio. On je sada samo igrač koji je prodat za 80 miliona kruna", saopštili su navijači Malmea.

Zatim su njegovu statuu oštetili, a tokom noći su izvršili još jedan napad na statuu, ali i na kuću koja pripada Ibrahimoviću.

Na ulaznim vratima ispisana je samo jedna riječ - Juda, pa je tako još jednom postalo jasno da je Zlatan sada za njih samo izdajnik.

Policija je pokrenula istragu oko ovog događaja. Kamere su vjerovatno snimile počinitelje, a javnost će obavještavati o svojim narednim koracima.

Top Komentari

BosnianKing2
Al nas zaboli za ovim informacijama
6 1
Probisvjet
I Bruce Leu su ukrali coke u Mostaru pa nije bilo tolike hampe.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti