Hrvatska novinarka u centru pažnje

Bodrit će Hajduk protiv Villarreala: Bujni dekolte Mirte Šurjak zaludio Špance

Endin Čaušević

Fudbaleri Hajduka sutra igraju u gostima protiv Villarreala prvi meč play-offa za Konferencijsku ligu.

Hajduk je uspio da dođe do doigravanja za Konferencijsku ligu, ali je hrvatski klub dobio jednog od najtežih mogućih protivnika.

Klub s Poljuda je otputovao za Španiju gdje će sutra odigrati prvi meč protiv Villarreala koji je jasno veliki favorit u ovom okršaju.

Igrači Hajduka će večeras odraditi posljednji trening na stadionu na kojem će se sutra odigrati ova utakmica.

No, pred ovaj meč u centru pažnje našla se hrvatska novinarka Mirta Šurjak koja je zasjenila sve svojom pojavom u Španiji.

Mirta je došla u Valenciju kako bi ispratila meč voljenog kluba, te je objavila fotografiju iz trening centra ekipe Villarreala.

Španci su oduševljeni izgledom hrvatske novinarke koja se našla u centru pažnje, a u prvom planu bio je njen bujni dekolte.

Nakon što je objavila fotografiju na Instagramu Mirta je dobila skoro 4.000 lajkova, te odlične komentara u kojima su mnogi pohvalili njen sjajni izgled.

Podsjećamo, utakmica između Villarreala i Hajduka igra se sutra s početkom u 20:45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.