Potpuno pijan ušao na Allianz Arenu, razbio se skokom s tribine, pa šepajući slavio na terenu

Nevjerovatna scena

Potpuno pijan ušao na Allianz Arenu, razbio se skokom s tribine, pa šepajući slavio na terenu

M. Šljivak

Villarreal je sinoć u slavljeničkoj atmosferi napustio Allianz Arenu u Minhenu nakon što je odigrao 1:1 s Bayernom za prolazak u polufinale Lige prvaka.

Villarreal je sinoć u slavljeničkoj atmosferi napustio Allianz Arenu u Minhenu nakon što je odigrao 1:1 s Bayernom za prolazak u polufinale Lige prvaka.

Zanimljiv detalj desio se po završetku ovog meča. Na terenu se pojavio čovjek koji je bio potpuno pijan i radio je brojne egzibicije.

Navijač koji je bio u dresu Kolna iznenada se pojavio na tribini. Vikao je i bilo je vidljivo da je potpuno pijan.

Želio je svim silama sići na teren. To je uradio skokom, te se poprilično razbio i očigledno je povrijedio nogu jer je šepajući istrčao na teren.

Nesretnik je jedva stajao na nogama. Navijao je za Koln i izazvao je salvu smijeha zbog onog što je radio.

Oglasi

Zaista bizarna scena.

"Villarreal nije tim od kojeg biste trebali ispasti"

Ispadanje minhenskog Bayerna iz Lige prvaka od Villarreala vijest je dana u njemačkim medijima i niko ne može da vjeruje da je najveći njemački tim ostao bez plasmana u polufinale.

Bavarski velikan odigrao je još jedan veoma slab meč. Villarreal je strpljivo čekao šansu na Allianz Areni, zabio je gol za 1:1 i zahvaljujući pobjedi od 1:0 iz prvog meča, Žuta podmornica je prošla dalje.

Svoje viđenje Bayernove igre dao je legendarni fudbaler bavarskog tima Lothar Matthaus. On smatra da je ovo bolan poraz za njemački fudbal.

"Villarreal nije tim od kojeg možete ispasti", počeo je priču Matthaus i zatim je nastavio:

"Eliminacija Bayerna je bolna za njemački fudbal, ali ekipa ne pokazuje ništa u posljednje vrijeme i ovo možda i nije toliko iznenađenje. Njihova igra je bezidejna i nema nikakvih rješenja u njoj".

Legendarni fudbaler tvrdi da atmosfera u klubu nije baš najbolja.

"Atmosfera unutar tima nije dobra. Ne pričam samo o fudbalu, dosta je stvari koje se događaju. Problemi s odlaskom Lewandowskog su još jedan dodatni problem. Odavno nisam vidio ovako umoran Bayern", rekao je Matthaus.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi